logo-copywriting

La importància de la formació i els millors cursos de copywriting

A continuació volem recomanar-te els millors cursos de copywriting que pots trobar en el mercat actualment per a formar-te i gaudir del món de la redacció.

copy-cursos

1. Programa avançant en Inbound Màrqueting & Copywriting

Aquest curs està orientat a formar professionals perquè sàpiguen com incrementar la conversió i les visites dels actius digitals i maximitzar així la inversió publicitària de l'empresa en la qual treballin.

Les classes són totalment online i en directe i el curs té una durada de 4 mesos, i s'imparteix de la mà d'11 experts en Inbound Màrqueting. Alguns dels professionals que formen part del curs són Carlos Sánchez, que és Innovation Knowledge Manager en MAPFRE CORPORACIÓ i Fernando Ruiz Antón, que és communications strategist en BBVA.

Amb aquest programa et convertiràs en un expert en el desenvolupament d'estratègies de inbound i la creació de continguts.

2. Community Manager i Xarxes Socials

Aquest curs està impartit per SEFHOR – Societat Espanyola de Formació, i s'aposta per un mètode d'estudi alternatiu on l'alumne és l'encarregat d'organitzar el seu propi temps i d'establir el seu pla d'estudi.

El curs té un preu de 520 € i la titulació pot cursar-se en modalitat online i presencial. La valoració del curs per part de ex alumnes és excel·lent i el recomanen el 100%.

3. Copywriting creatiu

En aquest curs es busca treure-li partit al llenguatge per a trobar la manera de comunicar seguint la filosofia de cada empresa. És un curs complet a un preu més que assequible (49 €) en el qual aprendràs a crear contingut amb personalitat pròpia i a diferenciar-te, així com a esprémer al màxim cada paraula i a transmetre emociones a través de les paraules.

La professora és Coco Animaux, i és escriptora creativa i guionista.

4. L'ABC del copywriting

És un curs intensiu i estratègic d'accés immediat en el qual aprendràs estratègies efectives i els passos a seguir per a escriure traient el màxim potencial de cada acció.

És un curs 100% online d'accés immediat, i et permet fer-ho al teu ritme. L'encarregada d'impartir-ho és Maïder Tomasena. Ella és copywriter, formadora en tècniques d'escriptura persuasiva i fundadora de la primera escola de copywriting en el mercat hispà.

5. Redacció, Copywriting i Storytelling

Política de privacitat

És un curs fet a mida per a empreses i per a aprendre a redactar textos que enamorin al lector, creant així eslògans amb encant i històries que captin l'atenció de les persones. Aprendràs tècniques per a donar-li un toc creatiu i original a cada text.

Si la teva empresa disposa de crèdits de formació bonificada podràs aplicar-les al curs i aconseguir descomptes.